København
Amager Stor København    Region Hovedstaden
Restauranter København  Restauranter og Spisesteder i Denmark  
InternetTakeAwayCatering

Hviids Vinstue København

Hviids Vinstue er grundlagt i 1723 og er Københavns ældste vinstue
Hviids Vinstue ligger på Kongens Nytorv. Lokalerne er snart 300 år gamle og fortæller en historie fra dengang Nyhavn var en rigtig havn og København var en købstad. Stemningen i Hviids Vinstue er autentisk og original.

Hviids Vinstue har overlevet og været vidne til Københavns store brande i 1728 og 1807, de slesvigske krige, den første verdenskrig og besættelsens fem forbandede år, som byens ældste vinstue der snart fejrer 300 års jubilæum.

Hviids Vinstue  Region Hovedstaden

Årets Julegløgg serveres hvert år fra den 11. November kl 11.  

Historien bag Hviids Vinstue

Hviids Vinstue  København

Historien bag Hviids Vinstue er i virkeligheden en beretning om København tilbage i tiden hvor Hviids Vinstue er og har altid været mødestedet for et bredt udsnit af københavnere i alle aldre og samfundslag, selv om det måske nok i høj grad er kunstnere og intellektuelle, der har udgjort Hviids stampublikum.

Årets Julegløgg serveres fra den 11. November kl 11:00:00

Hviids berømte Julegløgg

Hviids Vinstue  Greater Copenhagen

Hviids berømte gløgg blev første gang serveret i 1954, hvor den daværende restaurantør, eksperimenterede med en opskrift som benyttes stadig i dag. Den Voksende efterspørgsel har bevirket at Hviids Vinstue nu er oppe på en årlig produktion på ca. 8000 liter. Processen påbegyndes allerede i forårsmånederne, hvor rødvinen og portvinen blandes med rosiner og krydderier og sættes til trække . Herefter lagres gløggen og rosinerne som er det eneste sødestof i opskriften, presses og smides ud.

Hviids Gløgg på flasker

Hviids Vinstue  Greater Copenhagen

I sidste del af tilberedningen, tilsættes spiritus, Cognac og mørk rom, og ved serveringen tilsættes igen friske rosiner og en hel mandel. Interessen for Hviids Vinstue´s gløgg, medførte at Hviids Vinstue i 2004 begyndte at tappe Hviids Gløgg på 1 liters flasker, mærket med årgang som sælges ud af huset. Hviids Vinstue´s gløgg kan kun købes på Hviids Vinstue og er blevet en succes bl.a. som mandelgaver, værtindegaver samt firmagaver etc.

Hviids Vinstue København finder du i København, og kan tilbyde dig en velbeliggende Bed and Breakfast B&B..
Hvis du vælger et ophold på Hviids Vinstue København, eller bare en enkelt overnatning på Hviids Vinstue København, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i København.

Attractions:         Christiansborg Slot        Amalienborg Slot        H. C. Andersen Eventyrhuset        Operahuset

Hviids Vinstue, clik på Hviids Vinstue København og reserver plads direkte på Hviids Vinstue hjemmeside. I kort afstand fra Hviids Vinstue i København, kan du vælge en af de mange restauranter og spisesteder i København


Telefon: 0      Hviids Vinstue   Homepage: Hviids Vinstue

Se bedømmelse Bedømmelse af Hviids Vinstue København, Har du ris eller ros til denne Bed and Breakfast, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse


Restauranter og Spisesteder i Denmark
Page:  1
[1]   >
Page:  1
[1]   >
Greater Copenhagen