Restauranter og spisesteder i Danmark

Restauranter & spisesteder København

København har nu to af verdens bedste Michelin Restauranter

De bedste restauranter og spisesteder i Danmark

Leder du efter et godt spisested i København? Eller hvad med en hyggelig café i Stor-København hvor du kan slappe helt af?
Hvad enten du har lyst til en lækker brunch på café, en sund frokost eller du leder efter nem take away i København, så har København masser af muligheder. Her er der rig mulighed for at spise sig mæt morgen, middag og aften. Uanset om du er ude og shoppe eller vandre rundt på gågaden i København, så har du et væld af gode spisesteder i København lige indenfor rækkevidde.
Det er GRATIS for restauranter at blive listet på smiling-restauranter.dk - hvor du også GRATIS kan benytte vores Booking og gavekort system

Få din restaurant til at vokse

Helsingør City

Strømlign dine værktøjer og gør det nemmere at drive din restaurant. Med Dinnerbooking kan du optimere din restaurant helt ned til den sidste seating, undgå no-shows og øge dine indtægter. -
Benyt SmilingDinner gavekort system
Det er helt GRATIS »

Verdens bedste restaurant

Verdens bedste restaurant
Noma København, har i kølvandet på Michelin-udgivelserne oplevet en sand bookingstorm, hvor gæster fra både ind- og udland vil opleve restaurant noma´s høje gastronomiske niveau.

Køkkenchefen René Redzepis synes at have ganske særlige evner, hvor intet er forceret eller overdrevet.

Geranium er nu udnævnt til verdens 2. bedste restaurant med en restaurantoplevelse i samme højder. Menuen er en tour de force ud i det ypperligste kokkehåndværk og en helhedsoplevelse, der ikke på noget tidspunkt taber højde.

Indtast din GRATIS retstaurant her»

Du får Gratis Bordreservering online
Gratis Gavekortsystem
Gratis avancerer restaurant kasseapperat
Gratis Global promovering på Smiling-Restauranter.dk

Flere tilbagevendende gæster

Helsingør City

Vi har mange års erfaring, og hver måned håndterer vi mange gæster til restauranter i alle kategorier, og en nem og hurtig booking betyder at kunden vælge samme restaurant igen og igen. Dét synes vi taler for sig selv.

En god gæsteoplevelse begynder længe før besøget til din restaurant. Med muligheden for at tilpasse Take-awey online notifikationer og online bookinger, kan du garantere en endnu bedre gæsteoplevelse.

Learn more »

Gratis Gavekort System

Helsingør Gavekort

Gaven som aldrig skal byttes

Helsingør Gavekort

Smiling Dinner Gavekort så er du ikke i tvivl om hvordan du skal opfylde en af dine nærmestes gaveønsker.

Din Forretning kan tilbyde den perfekte gave idé.

Undgå administration og besvær, lad dine kunder købe gavekortet til din restaurant - forretning online.

Det kan ofte være svært, at finde den helt rigtige gave til ham eller hende som har alt. Med Helsingør gavekort går du aldrig forkert i byen. Og du er sikker på at skabe glæde og begejstring hver gang.

Gavekortet kan anvendes i alle forretninger der benytter 'Smiling Pos.' digitale Kassesystem eller gavekort.

Gavekortet fungerer ligesom et Dankort. Beløbet skal min. være på 100,- og det kan anvendes igen og igen. det beløb du køber For, bliver afskrevet og restbeløbet kan du gemme og købe For en anden gang. - Du kan også 'fylde på' gavekortet efter behov.

Gavekortet har ingen indløsningsfrist, men kan anvendes uendeligt

Læs mere om Smiling Pos og Det digitale GAVEKORT der aldrig forældes.

Hovedparten af de danske Restauranter er medlem af Horesta, der er en samarbejdsorganisation mellem forskellige ejer- og brugerorganisationer.

Smiling Restauranter, klassificerer og kontrollerer løbende de restauranter, der er tilsluttet Smiling Pos og SmilingRestauranter, og er dermed garant for, at restauranterne lever op til de stillede klassifikationskrav.

Restauranter kan HELT GRATIS Taste egen restaurant ind, og straks benytte GRATIS Bookingsystem og GRATIS online TakeAway bestilling

SORRY _ _ ERROR


Support:support@smiling-restauranter.dk